1326 ПОЗДРАВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ НА МАЙКЪЛ ФЛЕТЛИ

- реклама -spot_img

БЪЛГАРСКИ ФЕНОВЕ ИЗПРАТИХА 1326 ПОЗДРАВИТЕЛНИ
КАРТИЧКИ НА МАЙКЪЛ ФЛЕТЛИ ЗА РОЖДЕНИЯ МУ ДЕН

 

1326 поздравителни картички е получил големият танцьор и хореограф Майкъл Флетли от български фенове по повод 54-тия си рожден ден преди два дни, споделиха от мениджмънта на танцово шоу номер 1 в света Lord of the Dance.

Всяка година на 16 юли основателят на най-гледания танцов спектакъл на всички времена получава милиони поздравления от целия свят, а българските фенове  на харизматичната му личност и Lord of the Dance са едни от най-многобройните , разказал самият той.

Спектакълът Lord of the Dance счупи всички рекорди по посещаемост в България  през последните години и продължава да бъде актуален и изключително вълнуващ за публиката у нас всеки следващ път, когато бъдат насрочени дати за България в рамките на европейската обиколка на ирландците.

Тази година Lord of the Dance ще зарадват Варна и София с модернизираната 3D визия на спектакъла – съответно на 17 октомври в ДКС Варна и 19 октомври в зала 1 на НДК София.

Билети за двете шоута все още има на промоционални цени, които ще важат до изчерпване на количествата – първите 1000 броя са на цени с 10 лв. отстъпка от редовните цени, а именно между 20 и 50 лв, след което ще бъдат между 30 и 60 лв.

 

- реклама -spot_img