“1001 нощ” се завръща

- реклама -spot_img

Най-големият турски хит “1001 нощ” се завръща

в ефира на Диема Фемили

 

Медията, доказала се като дома на турските сериали, е най-гледаният кабелен канал през 2012

Най-емблематичният турски сериал “1001 нощ” прави своето грандиозно завръщане в българския ефир от следващия вторник, 09 октомври.  Продукцията, отворила пътя на турските поредици към света, отново ще радва зрителите на Диема Фемили – каналът, който заслужено се утвърди като дома на хитовите турски сериали.

 Завръщането на „1001 нощ” е само част от множество изненади, които Диема Фемили подготвя през новия телевизионен сезон. От началото на тази година каналът се налага като абсолютен лидер сред зрителите – любители на романтични турски сериали, като той е най-гледаната кабелна телевизия, а в съревнованието за вярна аудитория, през месец август, изпреварва дори ефирни конкуренти като   TV 7.

 Малко след старта си, “1001 нощ” разбива всички рекорди по гледаемост и предизвиква небивал успех първо в турскоговорящите средноазиатски страни, а след това в Близкия изток, на Балканите и останалите европейски държави. Персонажите на Онур и Шехерезада стават толкова любими на зрителите, че в Босна например посещението на главните актьори Бергюзар Корел и Халит Ергенч засенчва визитата на холивудски величия като Анджелина Джоли и Брад Пит.

 За главните актьори Бергюзар Корел и Халит Ергенч срещата в “1001 нощ” безспорно е съдбовна. Малко след финала на поредицата те се ожениха, а преди 2 години станаха родители на малкия Али. Майчинството обаче не попречи на Бергюзар, която на наскоро навърши 30 години, да продължи стремглавата си кариера. Актрисата с впечатляващия ръст от 182 см участва в един сериал и в един игрален филм, а от новия телевизионен сезон, който започна в Турция през септември, партнира на Кенан Имирзалъоглу /Езел от едноименния сериал/ в нова телевизионна поредица.

Като част от силните акценти през настоящия сезон, Диема Фемили предлага премиерата на още едно хитово заглавие – „Огнено сърце”. То ще стартира в ефира на медията на 16 октомври, на мястото на „Езел”, чиято дългоочаквана развръзка зрителите ще могат да видят на 15 октомври.

„1001 нощ” – от 09 октомври всеки делничен ден от 20.00 часа по Диема Фемили 

- реклама -spot_img