Да ти паднат 100 хиляди

- реклама -

Кандидат за „Стани богат” среща Ники Кънчев в

„Да ти паднат 100 хиляди”

Епизоди на телевизионната игра ще бъдат излъчени в понеделник и сряда

Дългогодишен кандидат за „Стани богат” най-накрая ще успее да се срещне с Ники Кънчев, но този път на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди”.

Това ще се случи този понеделник, 21 май, когато в борбата с капаните ще се впуснат двамата братя Живко и Николай, собственици на коктейл-бар в Бургас. Няколко пъти Живко е кандидатствал за участие в „Стани богат”, но винаги нещо се случвало и не успявал. Този път обаче брат му Николай решил да го изненада – записал го в „Да ти паднат 100 хиляди” и късметът му най-накрая проработил. Така в понеделник бургазлията за първи път ще се срещне с Ники Кънчев.

Борба с капаните в първия ден от седмицата ще поведе и двойката Венета и Иван. Тя работи в неправителствена организация, а той е звукорежисьор в радио. Дали професионалните им знания ще им помогнат за спечелването на голяма парична награда, зрителите на Нова ТВ ще разберат в понеделник.

В сряда предаването ще ни срещне със сестрите Антония и Екатерина. Първата работи с рентген, а втората е управител на туристически офис. Именно професиите им са причина за коренно различния начин, по който възприемат участието си в играта. Според Антония те ще играят заради шоуто, тъй като вярва, че е призвана да помага и да вдъхва кураж на болните. Екатерина обаче ще защитава тезата, че са в студиото единствено заради парите.

Как ще приключи участието на трите двойки, ще стане ясно в „Да ти паднат 100 хиляди” – понеделник /21 05/ и сряда /23 05/ от 21.00 ч. по Нова ТВ.

- реклама -