100-но на „Страхотни момчета”

- реклама -spot_img

 

Актьорите от култовия спектакъл на Младежки театър „Николай Бинев” ще се съблекат за 100-тен път на фаталния 13-ти март!
Актьорите от култовия спектакъл на Младежки театър „Николай Бинев” ще се съблекат за 100-тен път на фаталния 13-ти март!

Актьорите от култовия спектакъл на Младежки театър „Николай Бинев”  ще се съблекат за 100-тен път на фаталния 13-ти март!

Спектакълът е шанс да се забавлявате до насита с почти цялата трупа на театъра, да пеете заедно с тях, да тактувате оживено с крак, а и защо не, да изпиете по питие с любимите си звезди след това.

 

Мюзикъл по сюжета на филма

Време за мъже”( The Full Monty)

Музика и стихове: Дейвид Язбек

Либрето: Терънс Макноли (“Майсторски клас”)

Постановка : Владимир Люцканов

Продължителност 165 минути

 

Участват: Дарин Ангелов, Ясен Атанасов/Константин Станчев, Станка Калчева/Койна Русева, Искра Донова, Явор Спасов, Цветан Даскалов, Светослав Добрев, Мариана Миланова, Николай Урумов, Антоанета Добрева-Нети/Гергана Христова, Вежен Велчовски, Деян Ангелов, Стефан Мавродиев, Николай Луканов, Красимир Недев, Вихър Стойчев, Мая Бабурска, Зорница Маринкова, Ангелина Славова, Живка Ганчева, Цветана Цветкова, Стефан Германов, Николай Иванов

 

– Награда „ИКАР 2009” за поддържаща женска роля  Станка Калчева

– Награда „АСКЕЕР 2009” за поддържаща женска роля на Станка Калчева

– Номинация „ИКАР 2009” за майсторско техническо осъществяване

– Номинация „АСКЕЕР 2009 ” за поддържаща мъжка роля на Стефан Мавродиев

 

“Страхотните момчета” са шестима безработни от доскоро процъфтявал металургичен център. Индустриалният бум отдавна е спомен, рецесията е неудържима. Всеки от довчерашните работници, които са се радвали на своя типичен среден стандарт, на съботните мачове и на сладките си женички, се сблъсква с непреодолими  трудности – материални, битови, психологически.

Неочакваното запознаване със “Света на жените” и техните провинциални забавления, задълбочаващите се несгоди на безпаричието и лични  драми ги тласкат към безумната идея да направят… мъжка трупа за стриптийз. Те могат да разчитат само на едно: за разлика от истинските стриптизьори, те, отчаяните неудачници, ще стигнат до края. Трябва да се освободят от комплексите, от илюзиите, от страховете си и… от дрехите. Затова ще свалят всичко – до край!

 

«Мюзикълът «Страхотни момчета разказва смешно за сериозни неща», в. Капитал Лайт, А. Янева

«Смело можем да кажем, че «Страхотни момчета» на реьисюора Владимир Люцканов е най-добрият мюзикъл, правен досега у нас. Той се очертава като абсолютен хит за този теарален сезон» (в. Телеграф. М. Цветкова)

- реклама -spot_img