100 GYPSY VIOLINS НАПРАВИХА ФУРОР ВЪВ ВИЕНА!

- реклама -

 Невероятният и единствен по своята същност и мащабност в света оркестър “100 Gypsy Violins” направи фурор във Виена. Ефектът от музиката на тези виртуози в музикалното изкуство е изключителен върху публиката, но никой не е очаквал цялата зала да стои на крак, ръкопляскайки цели 30 минути след концерта. Виена се слави като столица на класическата музика и този фурор, който създадоха „100-те Унгарски Цигулки“ допринася към имиджа на града, а също така и доказва още веднъж невероятната способност на музикантите от оркестъра да развълнуват и въодушевяват хора от цял свят.

Мрачните дни се превръщат само в един контраст на невероятното настроение и живот, които носят цветовете и музиката на „100 Gypsy Violins”.

Развълнувани от изумителната публика и атмосфера във Виена, музикантите продължават своето турне към Белград, София и Велико Търново.

В София те гостуват на 9 ноември, от 20ч., в зала 1 на НДК, а във Велико Търново – на 10 ноември, от 19ч., в ДКС „Васил Левски“.

Билети все още има от всички ценови категории, на касите на Билетен център НДК и ДКС „Васил Левски“, както и в системата на Eventim.bg, магазини Пикадили, Германос, Офис 1 и бензиностанции ОМВ.

Специално за ученици, студенти и пенсионери билетите са на 50%, на цена от 20лв.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -