100 GYPSY VIOLINS

- реклама -

ТОПЛО БЪЛГАРСКО ПОСРЕЩАНЕ ЗА ГОРЕЩИТЕ 100 GYPSY VIOLINS!

 

100-те Унгарски Цигулки пристигат за втора поредна година в София, този път в още по-голям състав, с нов репертоар и с още по-силен ентусиазъм. 60 цигулки, 9 виоли, 6 виолончело, 10 контрабаса, 9 кларинета и 6 цимбали ще изпълнят с емоции зала 1 на НДК в София, на 9 ноември, от 20 часа.

Артистите от 100 Gypsy Violins ще пристигнат у нас от Сърбия още сутринта на 9 ноември. Бизнес хотел „Централ Хотел Форум“ ще посрещне своите 115 гости със специална изненада – традиционна българска музика, в съпровод на две гайди. Хотелът е достатъчно голям, за да предостави индивидуални стаи за по-голямата част от музикантите, което е лично тяхно изискване. Огромният и единствен по рода си състав ще се наслади на добрата кухня, която предлага ресторантът на Бизнес хотел „Централ Хотел Форум“.

В часовете след концерта на 9 ноември, мениджмънтът на 100 Gypsy Violins ще дегустира и новите предложения от столичния новооткрит ресторант “PS Food and Drinks”. Менюто за вечерта ще е една фантазия от френска и италианска кухня. Салата от мариновани калмари, айсберг, краставици, ябълки, магданоз, див лук и малинов дресинг, лек аперитив от фарфале със сос уасаби, авокадо и скариди, както и блюдо от телешки жулиен със скариди, перно, чили с карпачо, гарнирано с краставици със сусам ще задоволят и най-капризните вкусове. Финалът на това вкусно изживяване ще бъде поднесен като леко и вълнуващо удоволствие, а именно немския десерт кезе.

На следващия ден, 10 ноември, 100-те Унгарски Цигулки ще продължат своето двугодишно турне към Велико Търново, където вечерта, от 19 часа, ще развълнуват и великотърновската публика с горещи ритми.

Билети все още има от всички ценови категории, на касите на Билетен център НДК и ДКС „Васил Левски“, както и в системата на Eventim.bg, магазини Пикадили, Германос, Офис 1 и бензиностанции ОМВ.

Специално за ученици, студенти и пенсионери билетите са на 50%, на цена от 20лв.

- реклама -
Previous articleACT Фестивал
Next articleBlack Label