1 Рок лято с Радио 1 Рок

- реклама -spot_img

1 Рок лято с Радио 1 Рок 

 

Радио 1 Рок, радиото, което пуска само най-добрите песни в историята на рок музиката, посреща лятото на 2012 г. с чисто ново лого и мащабна рок кампания!

Радио 1 Рок, както винаги се стреми не само да излъчва качествена рок музика, но и да бъде част от най-вълнуващите и зрелищни концерти на популярни рок изпълнители от световната и българската сцена. Радиото представи и новото си лого – визията е практически символ на класическия формат и развитие на Радио 1 Рок.

Екипът на Радио 1 Рок ще направи слушателите си пряк участник в най-важните рок събития това лято. Билети, официален мърчандайз, meet&greet с групите, тениски, покани за фестивали, концерти и кино премиери са само част от изненадите за феновете на рок музиката през идващите месеци.

Рок лятото на Радио 1 Рок стартира с най-шумния фестивал – LOUD Festival на 2-3 юни. Слушателите на Радио 1 Рок могат още от днес да си спечелят билети за него, както и правото да се срещнат с W.A.S.P., Slayer, Lacuna Coil и останалите изпълнители от феста в София, ако изпратят на igra@radio1rock.bg мечтания от тях сетлист. Играта ще продължи две седмици, в които екипът на радиото ще събира най-желаните от слушателите песни, които искат да чуят на живо на концертите. Радио 1 Рок ще излъчи мечтания сетлист в дните преди фестивала, а най-добрите попадения – ще донесат на амбициозните кандидат музикални редактори, двойни покани за LOUD Festival и Meet&Greet.

 

Кампанията 1 Рок Лято с Радио 1 Рок продължава с фестивалите Sofia Rocks, Exit и Spirit of Burgas, както и с други значими рок събития в и извън България.

 

Радио 1 Рок звучи в:

София – 98.3 MHz, Пловдив – 104.3 MHz, Варна – 101.5 MHz, Бургас – 105.9 MHz, Стара Загора – 103.4 MHz, Велико Търново – 105.2 MHz, Сливен – 98.0 MHz, Плевен – 99.3 MHz, Шумен – 88.3 MHz

 

- реклама -spot_img