ДОБРИН МИРЕВСКИ Е НОВИЯТ ДИРЕКТОР ДИГИТАЛИЗАЦИЯ НА EOS БЪЛГАРИЯ

Стратегически приоритет за компанията е комплексният подход към дигитализацията

Добрин Миревски, мениджър развитие на ИТ системи, е промотиран на поста директор Дигитализация в EOS България. Компанията е водещ международен доставчик на финансови услуги и инвеститор, с професионален и мотивиран екип от над 250 служители в България, благодарение на който се утвърждава като пазарен лидер в сектора по управление на вземания у нас.

Добрин Миревски има дългогодишен опит в областта на бизнес развитието, придобит с ангажиментите му в три мултинационални компании в различни индустрии – фармация, автомобилна микроелектроника и финансови услуги. Той ръководи за тях продажби и дейности за обслужване на клиенти в над 25 държави на 5 континента. Междувременно консултира и преподава по темите за продажби и търговски преговори. Има Executive MBA степен от Cotrugli Business School – Загреб, Хърватия, както и двойна степен от УНСС – София – магистър по международен бизнес и бакалавър по корпоративни финанси. Освен това е завършил с отличие програми за обучение на МСП на Холандската федерация на работодателите (VNO-NCW) и Средиземноморския институт по мениджмънт – Никозия, Кипър.

„Залагаме на развитието на ключови личностни и професионални умения, а комплексният подход към дигитализацията е стратегически приоритет за компанията. Със своя професионализъм, компетентност и познания за бизнеса Добрин Миревски е ценен член на висшия мениджърски екип и на новата си позиция ще има възможност да приложи още по-добре знанията и експертизата си, тъй като дигитализацията е много повече от ИТ процес или въпрос на технологии. Тя изисква промени в почти всички процеси в компанията и дори по-важно – промяна в начина на мислене на всеки един от служителите” – казва Райна Миткова, управител на EOS България.
Новият директор Дигитализация на компанията в България вече има две международни назначения като управител за дъщерни дружества на EOS Group. Първото от тях е в Албания, където Добрин основава нова за групата компания, а при второто, в Румъния, негова отговорност е управлението на EOS IT Services SRL – компания, чийто фокус е доставката на софтуер и ИТ услуги за 12 държави от EOS Group. Като мениджър развитие на ИТ системи в EOS България той участва в разработването и внедряването на иновативни цифрови технологии, подпомагащи управлението на задължения.

„В EOS България активното разработване и използване на технологични решения винаги е било осъзнат избор и едно от основните средства за постигане на лидерска позиция на пазара. Щастлив съм, че заедно с колегите ми ще имаме възможност да работим фокусирано по този стратегически приоритет и така да увеличим конкурентните ни предимства в „новата нормалност“ – казва Добрин Миревски.

За EOS Group
EOS Group е един от водещите технологични финансови инвеститори и експерт в обработката на необслужвани задължения. Фокусът е върху закупуването на необезпечени и обезпечени портфейли от вземания. С опит от над 40 години и клонове в 26 държави, EOS предлага на своите около 20 000 клиенти по цял свят интелигентни услуги за всички аспекти на управлението на вземания. Основните целеви отрасли са банковото дело, застраховането, комунално-битовите услуги, секторът на недвижимите имоти и електронната търговия. EOS има над 7500 служители и е част от Otto Group.

Повече информация за EOS в България: https://bg.eos-solutions.com

Start typing and press Enter to search