На светло с Люба Кулезич

На светло с Люба Кулезич „На светло с Люба Кулезич” дебютира с Николай Младенов, Мая Манолова  и Волен Сидеров  

 Първият епизод на предаването тази неделя ни среща с най-актуалните гости на седмицата

1111

благотворителна реклама

 Най-новият проект на Нова ТВ – предаването „На светло с Люба Кулезич”, дебютира в ефира на медията тази неделя, 10 март, с мозайка от най-актуалните имена и акценти  на седмицата. Сред първите гости на топжурналиста Люба Кулезич са Николай Младенов, Мая Манолова  и Волен Сидеров, а акцент на екрана ще бъдат най-горещите теми, акценти и събития от страната –   на светло, в откровени разговори с  главните заподозрени.

 Точно в 09.00 часа сутринта във втория ден от уикенда водещата ще се срещне с министъра на външните работи в оставка –  Николай Младенов, в ексклузивно интервю за капаните на международното положение и живите рани на властта.

Острието на БСП – Мая Манолова, също ще прекрачи  новото студио на предаването, а с нея Люба Кулезич ще обсъди кризисната ситуация в страната и новите партийни конфигурации.

 Тази неделя на горещия стол сяда и Волен Сидеров, на кастинг за месия и в разговор за национализация, реставрация и мобилизация във врящия държавен казан. Отговор на въпроса  „Кой ще вдигне властта от земята?” ще даде началникът на политическия кабинет на Борисов в оставка Румяна Бъчварова и политическата легенда Евгений Бакърджиев.

 Още един неочакван гост ще има своята изява в дебютния епизод на „На светло с Люба Кулезич”  тази неделя – вътрешният глас на самата Люба Кулезич . Кой е той обаче и какви ще бъдат неговите провокации към гостите в  студиото, зрителите ще разберат точно в 9.00 часа по Нова ТВ.

 

„На светло с Люба Кулезич” от 10 март, всяка неделя от 09.00 до 11.00 ч. по Нова ТВ. 

КОМЕНТАРИ

Коментара

2 thoughts on “На светло с Люба Кулезич”

  1. Atila Hasan says:

    Уважаема Кулезич искате ли истината погледнато от обикновенния човек без пристрастия ,анонс аз съм единствиния който съм срал на съдебната система

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Никаква част от сайта http://artmedia-bg.com не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк (активен линк) и писменото съгласие от наша страна. В противен случай, нашите адвокати ще се свържат с вас.