Млада българска дизайнерка на среща с Ищар

0
20
Севдалина Дякова

Младата дизайнерка Севдалина Дякова бе поканена на среща от световно известната етно певица Ищар. Двете разговаряха на четири очи във френския курорт Ница, където Ищар отдъхва в частно имение след снимките на най-новата си песен, част от екипа на която също бе български.

Причината за срещата – красивите тюрбани, които Севдалина шие и желанието на етно певицата да ги включи във видеото на следващия си музикален проект.  Срещата между Ищар и Севдалина не е случайна – посредник на приятелството им е австрийския композитор и певец с израелски корени Ави Бенеди, който живее в България.

Съвсем наскоро Севдалина  бе удостоена с награда Бизнес дама на годината в категория „Мода“. Въпреки че професионално се занимава с IT технологии, нейната голяма страст е да развихря въображението си, като създава уникални тюрбани за дамите с изискан вкус.

Моделите на Севдалина Дянкова са ръчно изработени, всеки един от тях има по средно 600 бода с игла, а тюрбаните ѝ вече се превърнаха в предпочитан моден аксесоар сред родните красавици като Анелия, плеймейтките Златка Димитрова, Петя Стоянова, Велина Узунова и много бизнес дами елита на страната ни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.