Мария Илиева играе стилно на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

0
22
Coca-Cola

Хиляди русенци скандираха „СкандаУ са Богове“

Следващият концерт от турнето на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще се проведе във Варна на 5 юли от 21 часа на Централен плаж. Изненада е подготвена за феновете – меломани, именно участието на поп иконата на българската музика Мария Илиева.

Концертите до момента преминават под мотото, част от името на турнето – Happy Energy. Музика, рожден ден, усмивки, енергия, торта, много автографи и танци са едни от малкото думи, които могат да опишат атмосферата на турнето. Дори рекордните за турнето температури в Русе от 40 градуса не спряха публиката да пее заедно с любимите си изпълнители. На сцената на концерта в крайдунавския град Йонислав Йотов – Тото получи освен торта – изненада за рождения си ден, но и най-големия подарък от феновете на СкандаУ – тяхната любов, изразена чрез безкрайно скандиране на „СкандаУ са Богове“.

На голямата сцена отново очакваме любимите български изпълнители: балет Nova, DJ Doncho, VenZy, Пламен и Иво, Михаела Маринова, DARA, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc’, Тита, Криско, Кристиан Костов, както и специалният гост в морската столица – Мария Илиева.

Актуална информация за датите и локациите на концертите, можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice of Summer Tour.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.