Любен Дилов-син пред жените

 

Luben_Dilov (1)Любен Дилов-син започнал да гледа „На кафе”

заради Джуджи

 

 Рафи със заслужена целувка от Златка

Богдан Томов поздравява домакините с песента „Моята баба най-добра”

 

 

Любен Дилов-син започнал да гледа „На кафе” заради Джуджи. Това любопитно признание ще направи писателят и сценарист в епизода на „Какво искат жените”.

 

Пред трите водещи и с типичния си стил, той ще признае кое е това, който търси у една жена – „Чувството за хумор е най-важното, а най-лошото са мустаците”, ще каже Дилов. Въпреки чувството си за хумор обаче, той ще бъде единственият, който няма да си хареса карикатурата. За разлика от него, Богдан Томов особено ще се впечатли от карикатурния си образ. Именно музикантът обаче ще си навлече гнева на домакините – не само ще разсърди Златка и Кристина Патрашкова, сравнявайки ги с кифли, но ще разсърди и Джуджи с изпълнение на песента „Моята баба най-добра”. Как дамите да изтълкуват шегите му – нещо лично или само хумористично?

 

В сравнение с Богдан Томов, Рафи няма да получи нито една черна точка – ще впечатли дамите с есето си на тема „Жената дава съвети, но мъжът слага папионката“, ще ги накара да пеят и танцуват и дори ще си заслужи целувка от Златка.

 

„Какво искат жените” –18 май, от 12.00 ч. по Нова ТВ. 

- Advertisement -