Какво искат жените

Kakvo_iskat_jenite (2) Остри реплики и смях и сълзи в

„Какво искат жените” по Нова ТВ

 

Кристина Патрашкова прави признание пред Иван Ласкин

в епизода тази събота

  

Тази събота в „Какво искат жените” на истински кръстосан разпит ще се подложат актьорът Иван Ласкин, пластичният хирург д-р Ильо Стоянов и поп фолк певецът Ерик. Домакин ще бъде Кристина Патрашкова, която ще посрещне гостите в своята вила до Банкя.

 Освен богато меню, обядът ще предложи и много емоции – ще има смях, сълзи и много сол. Ще се разменят остри реплики… и дори различни по размер силиконови импланти. Срещата им ще мине и под знака на откровенията – Криси Катрашкова ще направи признание пред Ласкин, Ерик ще признае, че е пожелавал смъртта на друг човек, а д-р Стоянов ще сподели, че не е казвал достатъчно „обичам те” на своята майка.

 Кой познава жените по-добре – актьорът, певецът или хирургът? Защо една жена се подлага на пластична операция, ще се спогодят ли театърът и поп фолкът и какво се случва, когато трима мъже и три жени говорят за любов? Отговор на тези въпроси, както и на най-важния – какво искат жените, зрителите ще намерят тази събота, 20 април, от 12.00 ч. по Нова ТВ.

 

 „Какво искат жените” – 20 април, 12.00 ч. по Нова ТВ

 

- Advertisement -