Жените говорят

0
70

Валентина Войкова„Жените говорят“ с Ралица Василева и Валентина Войкова

 

В „Жените говорят“ с Жени Калканджиева и Мая Савова тази неделя (10 март) гостуваха две от знаковите лица на българските и световни медии – водещият на централната емисия новини в новия информационен канал NEWS7 – Валентина Войкова, и топ журналистът от CNN – Ралица Василева. Сърцето ми винаги е било в новините, сподели откровено Валя, като разкри любопитни подробности за първия си ефир и за предизвикателствата да водиш емисия на живо.

 Валентина Войкова представи на зрителите най-важния човек в живота си – 18-годишният й син Константин. От него разбрахме, че приема майка си по-скоро като приятел, отколкото като родител. Валя потвърди думите му и допълни, че съвети дава само тогава, когато й бъдат поискани. Не се срамува да си признае, че доста си е поплакала, когато изпращала Константин на курс в САЩ за три месеца. Когато осъзнаем, че децата ни са пораснали, сякаш губим нещо от себе си, казва Валя. И призовава да не се притесняваме от емоциите си – ако всички умеехме да ги показваме открито, животът щеше да е много по-лесен.

 Своята формула за успех разкри и топ журналистът на CNN – Ралица Василева. Въпреки солидната си кариера в световните медии, Ралица признава, че не спира да опознава себе си и да се усъвършенства. Част от нейната философия се основава на принципа да не се противопоставя на нещата, които ще се случат при всички положения и които не може да промени. Човек трябва да се остави на вълните да го носят, защото ако се бори с тях, ще го потопят. Често успешната кариера изисква много жертви и умението да се отдадеш изцяло на поставената си цел.

 Личностите, които вдъхновяват Ралица Василева, са готови да пожертват всичко, в името на каузата си – това са личностите, които променят света. Българското лице на CNN беше у нас през последната седмица, за да сподели своя професионален опит с репортерите и продуцентите на новия информационен канал NEWS7.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.