Електронното списание 10te.bg представи новата си визия 

0
18
www.10te.bg 

Пет години след старта си в интернет пространството, електронното списание 10te.bg зарадва читателите си с нов дизайн. Модерен, функционален, бърз – така от екипа на изданието описват новия външен вид на сайта.

Повече динамика и още много любопитни, забавни и дори шокиращи факти, обещават от 10te.bg. Новият външен вид на списанието предлага много по-лесна употреба за потребителите и бърза навигация за всеки читател, любопитен за различните истории, подредени от 1 до 10.

Линк към сайта: https://www.10te.bg 

И след визуалната промяна в „10-те най“ темите ще са все така разнообразни – от музика и кино, през храни и места, които трябва да се посетят. 10te.bg ще води потребителите си у нас и по света, ще обикаля и ще търси най-вълнуващите факти, ще събира хора и животни, цифри и литературни герои, догадки и научно доказани открития.

До броени дни престои и стартът на три нови музикални класации, в които подреждането ще бъде определено изцяло от читателите. С гласа си те ще класират любимите си песни за месеца в три отделни чарта – за най-големите поп-фолк, поп и световни хитове.

В сила остава и поканата: всеки, които иска да разкаже своя собствена десетка, да го направи чрез рубриката „Стани автор“. Ако обичате да пишете и го правите добре, ако можете да наречете себе си откривател и искате да споделите собствените си находки, ако имате интересна лична класация или сте автор на любопитна десетка, това е мястото за вас.

… защото светът е шарен и ние нямаме нищо против всеки негов цвят.

www.10te.bg 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.