Чил аут групата на Алекс Раева – Mind Trips

0
21
Алекс Раева

Чил аут групата на Алекс Раева – Mind Trips
представи нов сингъл и видеоклип
Песента се казва “Don’t Stop” и ще бъде част от предстоящия албум

Българската чил аут формация Mind Trips представи своята най-нова песен и видеоклип с името “Don’t Stop”. Това е третият вокален сингъл с участието на Александра Раева, продуциран от италианския лейбъл “Aenaria Music”. Клипът е вече достъпен в официалния канал на Монте Мюзик в YouTube.

Сингълът „Don’t Stop” е част от предстоящия албум на групата, който се очаква да зарадва феновете през пролетта на 2018г. Заедно със сингъла, слушателите могат да чуят и специалния клубен „house” ремикс от Мартен Роберто и Николай Данев в музикалните онлайн магазини.

В красивия видеоклип, Александра Раева разказва мелодични истории за настроенията в любовта, които често наподобяват промяната в сезоните. Новата песен зарежда със своето модерно звучене, приятните ню-джаз елементи и характерното за Алекс Раева позитивно вокално присъствие.

По-рано тази година Mind Trips представиха сингъла “Never Give Up”, който се появи заедно с два клубни ремикса на Иво Гравес и Вагабонд. През 2017г. излезе и тракът  „We Talk About Us“ с впечатляващия ремикс от Хуан Алварез, като от групата обявиха, че вече работят по своя нов албум.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.